Natečaji::Izziv 16: Butične istrske nastanitve

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izziv 16: Butične istrske nastanitve

Avtor t-lab
2. oktober 2014
Energija
Ponujam

ORGANIZACIJA
Smo družinsko podjetje, ki nudi nagrajene butične, inovativne in hkrati cenovno dostopne nastanitve. Nahajamo se na podeželju slovenske Istre, kjer z našimi nadpovprečno dobro obiskanimi nastanitvenimi enotami vzdržujemo stik z naravo in tradicijo. V jesenskem času delamo tudi v lastni oljarni.

IZZIV
Po uspešnem razvoju v zadnjih petih letih smo se znašli pred novim korakom. Soočamo se z odločitvijo, kako naprej oz. v katero smer vlagati čas, denar in energijo. Možnosti je več, smo pa v precepu. Iščemo sodelavca z dobrimi idejami, ki bo pomagal pri nadaljnjem razvoju in vodenju naše dejavnosti.

ISKANJE KADRA
Za naslednjo sezono bomo potrebovali osebo, ki bo pomagala pri vodenju dejavnosti.
Prav tako pa smo odprti vsem, ki imajo ideje, kako nadgraditi in razviti turizem na podeželju slovenske Istre.

Reševalci izzivov lahko pišejo na mitja.petelin@fts.upr.si in dejan.krizaj@fts.upr.si ter prosijo za dodatne informacije. V primeru težav pri oddaji rešitev pišite na tourism.lab.slo@gmail.com.

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Natečajni pologi
  • Butične istrske nastanitvei
  • Počitek na podeželju v Istrii
  • Večerja med oljkamii
  • Kur Enboti
  • Vprašalnik za goste butičnih nastanitevi
  • Aktivni na podeželjui
  • Ohranjanje istrske tradicije in naravei
  • »Being Yourself« in Boutique Hotels of Istrai
  • Butične istrske nastanitvei
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...