Pologi::Ohranjanje istrske tradicije in narave

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ohranjanje istrske tradicije in narave

Avtor tthomas
 
Datum
28. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Odločil bi se za poudarjanje pomembnosti narave, v mislih imam predvsem ohranjanje tradicij, kot so oljkarstvo ter vinogradništvo, ki sta tipični istrski panogi. Zaradi trenutnih časov, ko se večina mladine sploh ne zaveda pomembnosti teh dveh rastlin za to območje, je močno verjetno, da bi obe panogi v prihodnosti izumrli. Organiziral bi različne prireditve, npr. pokušanje oljčnega olja in vina, predavanja za zainteresirane o vzdrževanju teh rastlin, pripravo raznih jedi iz oliv/oljčnega olja, grozdja/vina in nasplošno njihovo pomembnost za slovensko Istro.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tthomas.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...