Pologi::Butične istrske nastanitve

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Butične istrske nastanitve

Avtor lea.p
 
Datum
28. november 2014
Tip
Ideja
Iščem

Na natečaj se prijavljam izključno zaradi priložnosti za nadaljne delo, karierni in osebnostni razvoj. Območje Istre mi je bilo vedno pri srcu, predvsem pa podeželje in z njim povezan podeželski turizem. 

Sem študentka na FTŠ - Turistica. Želim pomagati pri razvoju in napredovanju slovenskega turizma, prispevati svoje ideje ter jih oblikovati oz. preoblikovati na podlagi informacij, ki jih pridobivam ob priložnostih, kot je ta natečaj.  

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja lea.p.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...