Natečaji::Izziv 06: Inovativni turistični produkti v TNP

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izziv 06: Inovativni turistični produkti v TNP

Avtor t-lab
2. oktober 2014
Energija
Ponujam

ORGANIZACIJA
Smo podjetje, ki s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim odnosom sprejemamo vse izzive, ki nam jih ponuja spletni trg. Naše storitve spletnega marketinga izvaja visoko usposobljen tim, ki ves čas išče nove, boljše in ugodnejše rešitve za naročnike. Svoje stranke spreminjamo v poslovne partnerje, s katerimi vzpostavljamo dolgoročni in partnerski odnos. To potrjujejo tudi številni kupci, ki smo jim z našimi predlogi in rešitvami omogočili učinkovit nastop na spletnem trgu, ki jim je prinesel dodano vrednost. Naša največja konkurenčna prednost je v celostnem pristopu tako do kupca kot tudi do izvedbe storitev. Svojim kupcem svetujemo, kako naj se s predstavitvijo na spletu učinkovito predstavijo širši javnosti in tako pridobijo nove stranke ter s povečanjem zaupanja ohranijo že obstoječe. Zato ves čas spremljamo novosti in trende s področja razvoja novih internetnih storitev. V lasti imamo tri blagovne znamke. Naš osnovni in edini cilj je zadovoljstvo kupcev in dolgoročno sodelovanje z njimi.

IZZIV
Osnovni cilj je razvoj konkretnih turističnih produktov v Triglavskem narodnem parku z obstoječimi in novimi resursi, namenjenih skupinam in individualnim gostom. Upoštevati je treba trajnostni razvoj in omejitve Triglavskega narodnega parka.

A. Rdeča nit oz konkurenčna prednost:
Aktiven dopust v pristni vasici s prijaznimi domačini, vpletenost v vsakdanje življenje (daleč od ponorelega sveta). Butično - ne v ceni, domače, naravno, avtohtono, zdravo, stari običaji, vpletenost, presenečenje…
B. Ciljne skupine:
Individualni turist »butično« nad 30 let
Aktivni upokojenci
Družine in popotniki (nizkocenovno)
C. Ciljni trgi:
Primarni trgi: Nemčija, Anglija, Beneluks
Sekundarni trgi: Slovenija, Italija, Hrvaška
D. Orodja:
Samostojen izbor in dinamično paketiranje na našem spletnem mestu.
E. Vsebinske povezave:
Mohant - gorjuške fajfe…
Kaj so jedli kovači, pastirji, gozdarji, rudarji
Domače obrti – ogled, izdelava, vpletenost
Izdelava sira ali katere druge pristne jedi, med...
Prevoz na prikolici s konjem ali traktorjem, jahanje islandskih konjev, športne aktivnosti, spanje na seniku, kmečka opravila, snemanje in slikanje turistov pri delu…
Učenje kuhanja, izdelava domačega mila, masla itd
F. Nabavni trgi:
Triglavski narodni park. Partnerji morajo biti drugačni, domači, pristni, posebni, ekološki, avtohtoni…

ISKANJE KADRA
Iščemo razvijalca turističnih produktov.

Reševalci izzivov lahko pišejo na mitja.petelin@fts.upr.si in dejan.krizaj@fts.upr.si ter prosijo za dodatne informacije. V primeru težav pri oddaji rešitev pišite na tourism.lab.slo@gmail.com.

 

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Natečajni pologi
  • Turistični produktii
  • Bodite del Triglavskega narodnega parkai
  • Vpetost tradicionalnih oblik sirarstva znotraj TNPi
  • Razvoj ekološkega turizma v TNPi
  • "De-tech" detoxi
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...