Pologi::"De-tech" detox

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

"De-tech" detox

Avtor ziva
Datum
13. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja je, da se uvede aranžma, kjer bi se ob prihodu rešili vseh elektronskih naprav in bi svoj čas bivanja v TNP preživeli brez tehnologije.

Druga je, da se obrati na območju TNP povežejo v skupnost ter se med seboj dopolnjujejo in si "podajajo" goste. Medsebojna pomoč bi se odrazila tudi v smislu sredstev, od finančnih do surovin.

Tretja ideja pa je, da se zelenemu parku doda še več zelenega. Vsa hrana bi bila pridelana na območju TNP od samih obratov oz. lokalnih pridelovalcev. Na obrate, pridružene prej omenjeni skupnosti oz. zvezi TNP, bi se namestile sončne celice za pridobivanje lastne energije.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ziva.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...