Pologi::Turistična crowdfunding platforma - TOURaising

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična crowdfunding platforma - TOURaising

Avtor maticpaska
Datum
13. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Glede na to, da podobnih platform (ki bi se striktno oprijemalo turizma) še nisem zasledil, se mi je zdelo prav, da se o tem začne razmišljati zdaj.

Ideja je podobna kot pri nekaterih že znanih crowdfunding platformah, zato sledim principu npr. Kickstarterja. Priložnost je treba ponuditi majhnim turističnim "podjetjem", ki sami ne zmorejo prodreti na turistični trg neke države (v tem primeru Slovenije). S tem namenom se najprej začne delati v smeri promocije, da se s tem sploh spoznajo in zaupajo svojo prihodnost v roke nove turistične crowdfunding platforme. 

Da ta projekt sploh zaživi, je potrebno več dejavnikov. S podobnim mišljenjem strokovnjakov in ostalih, ki so pripravljeni to platformo postaviti na trg, je potrebno priti do zaključne ideje in ciljev, ki se bodo kasneje upoštevali. Vse v tem novem projektu bi torej vodilo sodelovanje večih ljudi in podjetij, kar bi jo naredilo unikatno in uspešno.

Finančna sredstva so za zdaj še v drugem "planu", zato je povezanost med majhnimi turističnimi podjetniki, ki jim je ta platforma v prvi vrsti namenjena, najpomembnejša. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja maticpaska.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...