Natečaji::Izziv 03: Baročni dvorec v SV Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izziv 03: Baročni dvorec v SV Sloveniji

Avtor t-lab
2. oktober 2014
Energija
Ponujam

ORGANIZACIJA
Smo nevladna in neprofitna organizacija, ki pripravlja projekte za slovenske in evropske natečaje. Leta 2014 smo ustanovili fundacijo z namenom ohranitve in oživitve baročnega dvorca v SV Sloveniji, zgrajenega v 17. stoletju, ter tudi oživitve in promocije zaščitenega krajinskega parka.

IZZIV
Dvorec, ki obsega 282 hektarov, spremeniti v mednarodni center za trajnostni turizem, kulturo, umetnost, izobraževanje in biodinamično kmetijstvo. Cilj je urediti hostel s 30 sobami, 100 posteljami, grajski kamp (vsa infrastruktura je v dvorcu, zunaj so samo šotori), prostor za počivališče avtodomov, naravno kopališče, učne in pohodne poti, učni poligon za biodinamično kmetovanje, prostore za preventivni zdravstveni turizem v partnerstvu z avstrijsko akademijo ...

ISKANJE KADRA
Trdno smo prepričani, da je odličen kader pogoj za uspeh. Sedaj potrebujemo občasne sodelavce za urejanje prostora, marketing v turizmu, projektne svetovalce, prostovoljce za urejanje dvorca in okolice....
Obstaja tudi možnosti zaposlitve prek javnih del.

Reševalci izzivov lahko pišejo na mitja.petelin@fts.upr.si in dejan.krizaj@fts.upr.si ter prosijo za dodatne informacije. V primeru težav pri oddaji rešitev pišite na tourism.lab.slo@gmail.com.

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Natečajni pologi
  • Pravljično-baročni dvorec v SV Slovenijii
  • Baročni dvorec v SV Slovenijii
  • Baročni dvorec v SV Sloveniji - prebuditev legendei
  • Eleganca barokai
  • Baročni dvorec v SV Slovenijii
  • Obnova baročnega dvorcai
  • Volonterji v Slovenijii
  • Naj se dvorec zbudii
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...