Pologi::Pravljično-baročni dvorec v SV Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pravljično-baročni dvorec v SV Sloveniji

Avtor sasadrobnic
 
Datum
14. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Pravljično-baročni dvorec v SV Sloveniji čaka na vas, da ga odkrijete.

To ni navaden dvorec iz 17. stoletja, ampak je dvorec, ki nudi prenočišče. Lahko spite v hostlu, grajskem kampu ali pa se do nas pripeljete kar z avtodomom. V obdobju vaše nastanitve boste lahko obiskali razne učne poti po zaščitenem krajinskem parku, se okopali v naravnem jezeru, posvetili svojemu zdravju s partnerji z avstrijske akademije, ali pa se boste naučili biodinamičnega kmetovanja. Primeren je za vse. Tako otroke, mladostnike, družine, starejše kot invalide.

Pridite in se spočite od vsakdanjega stresa.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja sasadrobnic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...