Pologi::Po poteh južne fronte 1.sv vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Po poteh južne fronte 1.sv vojne

Avtor PSV
Datum
2. julij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Nastanitev in vodenje po frontni liniji prve svetovne vonje, njenem zaledju z ogledi znamenitosti, znamenitih pokopališč, kaveren, bunkarjev in vojaških jarkov. Možnost tudi adrenalinskih doživetji v tej povezavi (npr. raziskovanje kaveren, spanje v njih in fingiranje vojaških napadov).

Prijavitelji g. Milivoj Perkon je inkubiran v Primorskem tehnološkem parku z namenom razvoja turističnega produkta na temo 1. sv vojne.

Celoten itinerar je v polju Celotna vsebina.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja PSV.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...