Natečaji::Turistični paketi na temo prve svetovne vojne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistični paketi na temo prve svetovne vojne

Avtor t-lab
12. junij 2013
Energija
Ponujam

Ob prihajajoči 100 letnici začetka prve svetovne vojne, SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru projekta T-lab (Laboratorij turističnih priložnosti obmejnih regij Slovenije in Italije) razpisuje poziv za oblikovanje turističnih paketov na temo prve svetovne vojne.

Ta bo izbranim prijaviteljem omogočil udeležbo na čezmejni delavnici ter vključitev v promocijske aktivnosti (brošura, promocija na portaluwww.slovenia.info).  Če bo med udeleženci izraženo zanimanje, bomo oblikovali tudi mrežo ponudnikov, ki bodo skupaj razvijali in promovirali produkte na temo prve svetovne vojne.

Za potrebe poziva je turistični paket definiran kot "celota najmanj dveh v paket povezanih turističnih storitev" (npr. bivanje in aktivnost) od tega mora biti ena storitev oz. aktivnost  vsebinsko vezana na tematiko prve svetovne vojne.

Poziv, ki je odprt do 30.6.2013, je namenjen posameznikom in podjetjem, ki delujejo na upravičenem področju projekta in že razvijajo oz. bi želeli razvijati tovrsten produkt.

Besedilo poziva je v prilogi.

Prijavite se s klikom na gumb "prijava na natečaj", ki se nahaja nad tem tekstom in ki vas vodi k oddaji vašega idejnega pologa oz. prijave na poziv.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Ni na voljo.
Natečajni pologi
  • Muzej Od planine do Planikei
  • Po poteh južne fronte 1.sv vojne i
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...