Pologi::Morska hrana na voljo kjerkoli v mestu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Morska hrana na voljo kjerkoli v mestu

Avtor Tea Humar
Datum
27. avgust 2013
Tip
Ideja
Ponujam

V Piranu se med sezono dostikrat zgodi, da so restavracije ob obali prenatrpane in turisti čakajo tudi po eno uro na prosto mizo v restavraciji. Obmorsko mesto, ki nudi nešteto oblik morske hrane, je prav zaradi tega tudi zaželeno. Večina ljudi se odloči iti v restavracijo z namenom pokušanja mestnih specialitet.

Združila bi ribiče in gostince v eno mrežo, ter uvedla podjetje, ki bi dostavljalo sveže pripravljeno morsko hrano kamorkoli v Piran.

Idejo za moj predlog sem našla na spletnem mestu : http://www.trendhunter.com/trends/i-love-blue-sea

Opisuje platformo, ki so jo ustvarili v Ameriki z namenom, da bi vsi prebivalci lahko dobili svežo morsko hrano in to na dom. Ulovljena naj bi bila po principu Sustainable seafood, kar pomeni, da z ulovom naredimo najmanjšo možno škodo morju in hkrati vsem živalim, hrana pa je vedno sveža. Rok od ulova pa do prenosa hrane na dom naj bi bil 24-48 ur, tako da hrana ostane sveža.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Tea Humar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...