Pologi::Prodaja nepotrebnih elektronskih pripomočkov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prodaja nepotrebnih elektronskih pripomočkov

Avtor RandomUser191
Datum
22. oktober 2013
Tip
Ideja
Iščem

Dandanes je vedno več gospodinjstev napolnjenih z raznimi električnimi napravami, ki jih večinoma sploh ne potrebujemo (razna manjša bela tehnika, veliko število televizorjev, telefoni za 500 evrov in več ...).

Kakšna velika, znana agencija (ali več) bi lahko organizirala sejem, na katerega bi ljudje prinesli te naprave. Zraven bi prinesli originalni račun, upošteval bi se določen odstotek od prodajne cene, odvisno od višine le-te. Namesto denarja pa bi v zameno pridobili popust za potovanja, ki jih ta agencija organizira in prodaja.  

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja RandomUser191.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...