Pologi::Priznanja inovacijam v Obalno-Kraški regiji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Priznanja inovacijam v Obalno-Kraški regiji

Avtor t-lab
Datum
30. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Primorska gospodarska zbornica je podaljšala rok za prijavo na "Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam v Obalno-kraški regiji za leto 2012". Ta je bil objavljen 11. marca in že trinajsto leto zapored nagrajuje najbolj domiselne novosti v regiji. Organizatorji razpisa vljudno vabijo vse inovatorje k prijavi. Novi rok je 30. april 2013


Več informacij in prijavnico najdete v priponkah, za dodatne informacije pa jih lahko pokličete na 05/66-285-32

Foto: Raja R, www.sxc.hu

Oznake
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...