Pologi::Nasveti za poslovanje v Italiji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nasveti za poslovanje v Italiji

Avtor t-lab
Datum
9. april 2013
Tip
Novica

Projekt T-lab je projekt namenjen sodelovanju med partnerji na slovenski in italijanski strani meje. V ta namen opozozarjamo na novico glede poslovanja na italijanskem trgu, ki je bila pred kratkim objavljena v Financah in jo najdete tukaj.

Italija je namreč za slovenska podjetja še vedno med najpomembnejšemi trgi in to kljub krizi. Svetujejo pa, naj se pri poslovanju z Italijani vedno obrnemo na agenta, poslovnega partnerja oz. distributerja, preko katerih poteka kar 60% celotnega prometa in je poslovanje tako veliko lažje.

Podjetja, ki želijo poslovati v Italiji, naj se pripravijo na velike davke in dolge plačilne roke. Svetujejo pa tudi, da je potrebno izdelke, ki jih prodajamo Italijanom, vedno prilagoditi slednjim. Izdelek mora nujno izražati neko dodano vrednost, ki je pri Italijanih pred kvaliteto.

Vsa podjetja ali posamezniki, ki pa si želite razvijati čezmejne turistične produkte, predvsem na upravičenem območju projekta T-lab, se lahko po pomoč obrnete k naši ekipi, ki vam bo z veseljem pomagala, svetovala in poiskala primerne partnerje na drugi strani meje.  

Vir: Podjetniški portal (JAPTI) in Finance (28.3.2013, Špela Mikuš)

Foto: Luca Chinacchio, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...