Pologi::IV. Eko konferenca

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

IV. Eko konferenca

Avtor t-lab
Datum
9. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Gospodarsko Razstavišče v Ljubljani bo 22. in 23.4. gostilo IV. Eko Konferenco, tokrat z delovnim naslovom "Energenti prihodnjih generacij - Voda". Organizator konference je Društvo Planet zemlja, ki si prizadeva za približanje okoljskih tem širši javnosti.

Na konferenci, katere smoter je opozoriti na dobre prakse s področja varovanja okolja in veliko povezavo med ekologijo in ekonomijo, bodo spregovorili o vodi v povezavi z zdravjem, gospodarstvom, gospodinjstvom, kmetijstvom, podnebnimi spremembami,…

Med govorci bodo tudi minister za kmetijstvo in okolje mag. Dejan Židan, direktorica parka Škocjanske jame dr. Gordana Beltram in drugi gostje iz ARSO, Direktorata za okolje in raznih podjetij in organizacij, ki se ukvarjajo z okoljsko problematiko. Tako lahko pričakujemo dobre debate in ugotovitve.

Več informacij o konferenci in prijavah najdete na tej povezavi.

Foto: Ten_A , www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...