Pologi::DODELITEV ŠTUDIJSKE ŠTIPENDIJE V OKVIRU T-LAB (2)

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

DODELITEV ŠTUDIJSKE ŠTIPENDIJE V OKVIRU T-LAB (2)

Avtor AREA Trieste
Datum
12. marec 2013
Tip
Energija
Ponujam

DODELITEV ŠTUDIJSKE ŠTIPENDIJE ZA IZVEDBO PROJEKTNEGA DELA V ZVEZI S PROJEKTOM T-LAB (Obvestilo št. 2)

Konzorcij AREA, znanstveno-tehnološki park Trst, ki je partner št. 3 pri projektu T-lab, objavlja postopek izbire za dodelitev študijske štipendije za izvedbo projektnega dela v zvezi s projektom T-lab. Štipendija je namenjena nezaposlenim, brezposelnim oziroma osebam brez zaposlitve, ki prebivajo na obravnavanem območju Programa za čezmejno sodelovanje Slovenija-Italija in so pridobile univerzitetno diplomo na področju inženirstva pred ne več kot 18 meseci. 

Zadevno področje projektnega dela je: DOMOTIKA (Obvestilo št. 2) 

TRAJANJE IN PLAČILO

Študijska štipendija predstavlja postopek usposabljanja, ki je visoko specializiran in vključuje neposredno izobraževanje, podano s strani enega ali več strokovnjakov na zadevnem področju štipendije, ter izvedbo enega operativnega projekta na obravnavanem ozemlju programa. Študijska štipendija traja največ 12 mesecev (ki jih ni mogoče obnoviti). Predviden mesečni prihodek znaša bruto 1.100,00 EUR.

PREDLOŽITEV VLOG IN ROK ZA ODDAJO:

Vloge za sodelovanje na razpisu ter v razpisu zahtevana dokumentacija in priloge morajo prispeti v Vložišče Konzorcija AREA najkasneje do 12.00 na dan 8. aprila 2013, sicer bodo izključene iz izbirnega postopka.

ZA VEČ INFORMACIJ:

Urad za načrtovanje in vodenje mednarodnih projektov
Tel.: +39 040 375 5268 / 5105 – Faks: +39 040 375 5320
t-lab@area.trieste.it

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja AREA Trieste.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...