Pologi::Tovarna trajnostnega turizma

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tovarna trajnostnega turizma

Avtor Goodplace
Datum
5. december 2012
Tip
Ideja
Ponujam
Smo skupina pozameznikov, ki predlaga, da se ustanovi zavod - neprofitna organizacija Tovarna trajnostnega turizma. Ta bo preko izobraževanj, posvetov, viharjenja možganov in sodelovanja strokovnjakov skrbela za uresničitev zadanih trajnostnih strategij. 

Postali bomo središče znanja, ustvarili pa mrežo različnih posameznikov in strokovnjakov, ki bodo skupaj delali na projektih, ki bodo doprinesli k zastavljenim ciljem. Vključiti želimo tudi mlade, ki jih vomo spodbujali k inovativnosti in podjetnosti. Z vsemi temi aktivnostmi bomo postali prava tovarna trajnostnega turizma, ki bo s svojim delom doprinašala k slovenskemu turizmu. 

Želimo se povezati tudi z mednarodnimi organizacijami za trajnostni turizem in tako splesti mednarodno mrežo znanja, inovacij, rešitev in projektov. V naše prostore pa bomo povabili vse. Pri nas boste vedno našli dobro kavo, priložnost za pogovor ali pa partnerja pri uresničevanju vaših idej. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Goodplace.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...