Pologi::Subvencije za zagon podjetij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Subvencije za zagon podjetij

Avtor t-lab
Datum
19. februar 2013
Tip
Energija
Ponujam

Obeta se nam novi razpis za Subvencije za zagon podjetij (P2 2013), ki je seveda več kot relevanten tudi za idejne pologe na T-labu. Razpisal ga bo podjetniški sklad, gre pa za nepovratna sredstva, ki jih bo zagotovilo Ministrstvo za gospodarki razvoj in tehnologijo.

Z bodočim razpisom želijo spodbuditi lastnike razvojnih idej k realizaciji le-teh in tako z novimi podjetji ustvariti tudi nova delovna mesta. Cilj je tudi rast komercializacije proizvodov, storitev in razvoja.

Razpis je namenjen podjetjem, ki so perspektivna in so v najbolj občutljivi, razvojni fazi. Brez pomoči morda ta podjetja nikoli ne bodo prerasla te faze in zato jih je potrebno stimulirati. Identificirati pa želijo tudi in predvsem podjetja, katera imajo zaposlene  z visoko stopnjo izobraženosti in znanja, njihove ideje pa predstavljajo dodano vrednost na zaposlenega. Takšna podjetja sodelujejo v nekih globalnih tržnih nišah.

Več o prihajajočem razpisu najdete tukaj

Foto: Christian Ferrari, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...