Pologi::4. mednarodna konferenca IATE

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

4. mednarodna konferenca IATE

Avtor t-lab2
Datum
11. december 2012
Tip
Novica
Na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani bo med 1. in 4. julijem 2013 potekala 4. mednarodna konferenca IATE (International Association for Tourism Economics). Na konferenci, kjer bosta slavnostna govorca Thea Chiesa in profesor Leo Jago, bo potekalo več strokovnih diskusij, predstavljene bodo ugotovitve najnovejših raziskav na področju turizma, poleg tega pa bo to čas tudi za neformalna druženja na različnih družabnih dogodkih, med katerimi bo tudi skrivnostna ekskurzija na neznano destinacijo.
 
V kolikor bi na konferenci želeli predstaviti svoje strokovno delovanje na področju turizma, je rok  za prijavo povzetkov 7. januar 2013, za prijavo celotnih člankov pa 22. januar 2013.
 
V sklopu konference bo 1. julija v popoldanskem času potekala tudi doktorska delavnica, na kateri bodo doktorski študenti s kolegi ter z mednarodno priznanimi ekonomisti na področju turizma razpravljali o svojih strokovnih tezah, metodah, analizah ter izzivih, s katerimi se srečujejo. Vsi študenti, trenutno vpisani na doktorski študij ekonomije turizma so toplo vabljeni k udeležbi na tem dogodku, ki je namenjen spodbujanju povezovanja, medsebojne izmenjave izkušenj ter krepitvi razvoja znanja mladih strokovnjakov.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...