Pologi::Eko izleti s kombi vozili (incoming agencija)

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Eko izleti s kombi vozili (incoming agencija)

Avtor Marko Zabret
Datum
25. februar 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Predlagam, da se ustanovi incoming agencija, ki bi s kombiji izvajala ekološko obarvane itinerarije po Sloveniji. Posebnost takšne ponudbe bi bili električni ali pa predelani kombiji na plinski pogon, ki bi ustvarili posebno tržno nišo.

Izleti bi bili večdnevni, za nastanitev in ostale aktivnosti pa bi se uporabljalo izključno ponudnike (partnerje), ki pri svojem poslovanju upoštevajo trajnostna načela in s tem ustrezajo filozofiji agencije.

Booking bi potekal izključno preko spletne strani, posledično bi dobili spletni portal in distribucijski sistem, kjer bi se združevali ponudba ter povpraševanje po zelenih storitvah na področju Slovenije. Obenem pa bi s tem znižali tudi stroške poslovanja.

Za projekt iščem partnerje in vabim vse zainteresirane, da me kontaktirajo preko VIP povezave na T-lab portalu kjer si lahko preberete še več podrobnosti v zvezi z idejo.

Foto: Neil Watters, www.sxc.hu

 

 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Marko Zabret.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...