Pologi::QR obujeni (živeči) spomini znanih Slovencev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

QR obujeni (živeči) spomini znanih Slovencev

Avtor Splet4u
Datum
7. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Sodobna tehnologija vse bolj posega v življenja posameznikov, predvsem pa v poslovanje na področju storitvene dejavnosti. Uporabniki omenjene tehnologije so mladi in mladi po srcu, ki jih vsakič zanima več, želijo več, zahtevajo več. 

Znani Slovenci so pokopani na različnih pokopališčih po vsej državi in zakaj jih ne bi združili pod eno okrilje in s kombinacijo sistemskega pristopa ter sodobne (inovativne) tehnologije pripisali večji pomen kulturno-zgodovinski dediščini na Slovenskem?

Več informacij v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Splet4u.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...