Pologi::Društvo študentov in mladih v turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Društvo študentov in mladih v turizmu

Avtor mitja.lavtar
Datum
6. november 2012
Tip
Ideja
Ponujam
V slovenskem turizmu je na fakultetah in v gospodarstvu veliko mladih. Ti mladi med seboj niso dobro povezani, za njih pa ni pripravljenega programa, ki bi jih neformalno izobraževal, jim dajal neka znanja, jih združeval med seboj preko različnih aktivnosti in projektov, predvsem pa jih že tekom študija povezoval z gospodarstvom in jim dajal potrebna znanja za delo v turizmu.

Zato sva 23.10.2012 na
T-lab srečanju na Dvoru Jezeršek predlagala, da se ustanovi društvo, ki bi povezovalo slovenske študente in mlade profesionalce v turizmu. Društvo bi skrbelo za skupne aktivnosti, druženje, izobraževanje,... Postalo bi tudi glas mladih v turizmu, ki do sedaj ni bil dobro slišan. Društvo bi tako postalo nekakšna referenčna točka za mlade, ki so motivirani, proaktivni in si želijo udejstvovanja na projektih v turizmu, za gospodartvo in ostale javnosti pa bi postal točka, ki bi jo kontaktirali, ko bi želeli nagovoriti vse mlade v slovenskem turizmu.

Misliva, da ima ideja velik potencial in upavava, da se nam boste pridružili tisti mladi, ki si želite proaktivnega sodelovanja v krovni študentsko/mladinski organizaciji v slovenskem turizmu. Lahko naju kontaktirate preko portala T-lab, na katerega dogodku je tudi nastala ideja o povezovanju.

Mitja Lavtar in Alenka Nečemer
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...