Pologi::Možnosti razvoja v dostopnem turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Možnosti razvoja v dostopnem turizmu

Avtor t-lab2
Datum
17. oktober 2017
Tip
Energija
Ponujam

V sredo, 25. oktobra 2017, bo ob 10. uri v City hotelu v Ljubljani potekala delavnica v okviru projekta Elevator, financiranega s strani Erasmus + na temo dostopnega turizma.

Na delavnici se boste udeleženci pogovarjali o obstoječem stanju in možnostih razvoja v dostopnem turizmu s poudarkom na izobraževanju in razvoju dostopnih destinacij.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Prijave pošljite na e-naslov dolores.kores@premiki.com.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...