Pologi::Finalisti snovalca na sejmu MOS 2017

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Finalisti snovalca na sejmu MOS 2017

Avtor t-lab2
Datum
29. avgust 2017
Tip
Novica
Slovenski turizem se tudi letos predstavlja na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS), ki bo odprl svoja vrata v torek, 12. septembra. Turizem bodo na sejmu na razstavnem prostoru predstavili finalista snovalca 2017 – Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom in Zgodba o pehtranu in zmaju ter predstavniki Zelene sheme slovenskega turizma.
 
Tretji finalist snovalca 2017 - Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe, pa se bo predstavil na predavanju.
 
Več o finalistih snovalca 2017 najdete TUKAJ.
 
Več informacij o sejmu najdete TUKAJ.
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...