Pologi::Promocijske vstopnice za inovativno konferenco

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocijske vstopnice za inovativno konferenco

Avtor t-lab.slo
Datum
2. marec 2017
Tip
Energija
Ponujam

Od 22. do 25. marca 2017 bo v Portorožu potekala konferenca o inovativnosti v turizmu - Encuentros/AIRTH 2017. Govorci prihajajo iz Avstrije, Nemčije, Švice, Slovenije, Japonske, Portugalske, Italije, Švedske, Islandije, ZDA in Velike Britanije. Na konferenci se bodo na okrogli mizi predstavili lanski sejalci in snovalci, drugi dan konference pa se bodo udeleženci razkropili po Sloveniji na oglede sejalcev in snovalcev iz preteklih let. Tretji dan se bo konferenca nadaljevala v Portorožu, kjer bodo poleg predavanj potekali tudi zaključni pogovori o videnem in slišanem na terenu.

Da konferenco in inovativnost v turizmu organizatorji približajo čim širšemu krogu, ponujajo 4 vstopnice za 1 EUR, 8 promocijskih vstopnic s 50% popustom ter 10% popust za vse sodelujoče v tej akciji. 
 
Kako lahko sodelujete? Navodila najdete TUKAJ.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.slo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...