Pologi::Udeležite se svetovne konference o inovativnosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Udeležite se svetovne konference o inovativnosti

Avtor t-lab2
Datum
7. februar 2017
Tip
Energija
Ponujam

Kot smo že pisali, bo Portorož med 23. in 25. marcem gostil prvo mednarodno ENCUENTROS/Airth konferenco o inovativnosti v turizmu. Seznam govorcev iz Avstrije, Nemčije, Švice, Japonske, Portugalske, Italije, Švedske, Islandije, ZDA, Velike Britanije in seveda Slovenije je presegel številko 15, njihova imena in vsebine predavanj pa boste v naslednjih tednih spoznavali prek družbenih omrežij (Facebook, Twitter).

Organizatorji so sicer odprli tudi prijave za splošno javnost; več informacij o cenah in rokih za prijavo ter seveda o programu, ki med drugim vključuje tudi terenski ogled nagrajenih sejalcev in snovalcev, najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...