Pologi::STO odprla nov poziv za zelene destinacije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

STO odprla nov poziv za zelene destinacije

Avtor t-lab2
Datum
17. januar 2017
Tip
Energija
Ponujam

Slovenska turistična organizacija v sodelovanju z mednarodno organizacijo Green Destinations in njenim akreditiranim partnerjem v Sloveniji, Zavodom Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace, objavlja nov Poziv za destinacije za pridobitev znaka Slovenia Green Destination. Gre za izjemno priložnost za destinacije, da se pridružijo družini zelenih destinacij, pridobijo mednarodno primerljivo oceno trajnosti, oblikujejo ukrepe za nadaljnji zeleni razvoj in se vključijo v zelene promocijske aktivnosti na nacionalni ravni.

Predstavitev poziva za vključitev destinacij v Zeleno shemo slovenskega turizma bo v petek, 20. januarja 2017 med 11. in 13. uro na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (1. nadstropje, dvorana A). Na dogodku bodo s strani Slovenske turistične organizacije in akreditiranega partnerja predstavljene vse pomembne informacije ob objavi novega poziva za vključitev oz. pridobitev znaka Slovenia Green.

Program dogodka:
- Slovenska turistična organizacija; mag. Maja Pak, direktorica: Uvodni pozdrav in predstavitev Zelene sheme slovenskega turizma.
- Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Jana Apih: Predstavitev novega poziva za destinacije.
- Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Tina H. Zakonjšek: Predstavitev okoljskih znakov Travelife, EU Marjetica, Green Globe, Green Key, TourCert in Bio Hotels za ponudnike nastanitev in turistične agencije.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar jo zaradi lažje organizacije potrdite po elektronski pošti na ideje@goodplace.si najkasneje do srede, 18. 1. 2017.

Več informacij o Zeleni shemi najdete TUKAJ.

Foto: Ljubljana, prva slovenska destinacija z znakom Slovenia Green Destination Gold. Katera bo naslednja?
Vir: Turizem Ljubljana.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...