Pologi::Znani finalisti nagrade UNWTO za inovativnost

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Znani finalisti nagrade UNWTO za inovativnost

Avtor t-lab2
Datum
13. december 2016
Tip
Novica

Svetovna turistična organizacija je razglasila finaliste za nagrade UNWTO za odličnost in inovativnost v turizmu. Na poziv je prispelo 139 prijav iz 55 držav; v finale se jih je v štirih kategorijah uvrstilo 12. Med njimi so portal za eko nastanitve ecobnb.com, Carmacal - orodje za izračun ogljičnega odtisa za tour operaterje, indijska eko vas Govardhan, projekt za izračun indeksa družbenega napredka v turističnih destinacijah v Kostariki, vključevanje MSP-jev v turistično verigo vrednosti v Dominikanski republiki idr.

Celoten seznam finalistov najdete TUKAJ.

Zmagovalci bodo razglašeni 18. januarja 2017.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...