Pologi::S souporabo e-vozila po novem do letališča

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

S souporabo e-vozila po novem do letališča

Avtor t-lab2
Datum
29. november 2016
Tip
Novica

Souporaba stvari in dobrin postaja vse bolj priljubljena tako v svetu kot tudi v Sloveniji. Skupni imenovalec teh aktivnosti so večja odgovornost do okolja, medsebojno povezovanje in prihranek. Nedavno smo v slovenski prestolnici dobili prvi 100 % električni car-sharing sistem Avant2go, koncept souporabe vozil, ki članom omogoča, da imajo strošek z vozilom izključno le takrat, ko ga nujno potrebujejo.

V prvi fazi projekta je bilo vzpostavljenih 12 prevzemnih mest za vozila, že hitro pa se je priključil tudi Aerodrom Ljubljana. Nova storitev Avant2Go bo uporabnikom tako omogočila priročen in okolju bolj prijazen način prevoza med prestolnico in letališčem. Novost je vsekakor strateškega pomena, saj lokacija na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana brezemisijsko povezuje prestolnico z letališko infrastrukturo in svetom, Avant2Go souporaba vozil pa je na voljo tudi zaposlenim Aerodroma Ljubljana d.o.o. za njihove dnevne operativne in logistične potrebe, pa tudi preostalim podjetjem, ki delujejo v okviru letališkega ekosistema in želijo optimizirati svojo mobilnost.

Na ljubljanskem letališču so v začetku sicer na voljo štirje priključki z možnostjo širitve glede na potrebe. Pozitivna stran lokacije pa je tudi uporaba 100 % obnovljive energije za polnilne postaje, s čimer kombinacija električne mobilnosti in souporabe dobi še dodatno veljavo.

Več informacij najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...