Pologi::Accor odgovarja z novim konceptom nastanitev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Accor odgovarja z novim konceptom nastanitev

Avtor t-lab2
Datum
29. november 2016
Tip
Novica

Jo&Joe je revolucionarna turistična platforma, ki ponuja rešitve za najširši krog potrošnikov. Predstavlja svojevrsten prostor, namenjen novi generaciji popotnikov in vsem, ki želijo izkusiti nova doživetja. Projekt je skrbno razvijal inovacijski oddelek verige AccorHotels v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki in z bodočimi gosti. Rešitev, ki odgovarja na nove trende, predvsem pojav delitvene ekonomije, je koncept nastanitvenega prostora, tako imenovane »odprte hiše«, v kateri se bodo srečevali popotniki (tripsterji) in domačini (townsterji). Prvi Jo&Joe bo vrata odprl leta 2018, do leta 2020 pa naj bi se razširil na 50 različnih lokacij, med drugimi tudi v Pariz, Bordeaux, Varšavo, Budimpešto, Rio de Janeiro in São Paulo.

Pri oblikovanju in interakciji posebne bivalne skupnosti Jo&Joe igra veliko vlogo bivalna zasnova prostora in dizajn. Skrbno načrtovan prostor in notranje oblikovanje je rezultat sodelovanja z britansko oblikovalsko skupino Penson, ki sodeluje z nekaterimi najbolj znanimi svetovnimi znamkami in slovi po ustvarjanju inteligentnih in estetskih prostorskih konceptov. »Odprta hiša« je sestavljena iz ločenih predelov, v katerih se odraža in prepleta raznovrstnost bivanjskih potreb in stilov. V »Happy House« se popotniki sproščajo ali opravljajo vsakdanja opravila. To je njihov »domač« in privatni kotiček. Predel »Together« je domiselno spalno območje, ki si ga gostje sicer delijo, vendar pa uspe ohranjati njihovo zasebnost. Tu so tudi skupne rekreacijske površine in kopalnice. "Yours" je sestavljen iz sob in stanovanjskih enot, namenjenih manjšim skupinam in družinam. Nekatere izmed enot ponujajo tudi kuhinjske kotičke, njihova posebnost pa so unikatne in neobičajne postelje. V OOO! (Out Of the Ordinary) lahko svoj kotiček najdejo posamezniki ali skupine. Vsak OOO! je svojevrsten in nudi enkratno izkušnjo bivanja.

Poseben poudarek pri Jo&Joe bo tudi na kulinarični oz. gostinski ponudbi, ki je zasnovana na temeljitih analizah potreb bodočih gostov. Bar, ki bo v funkciji osrednjega družabnega prostora, pa bo s svojo izvirno zasnovo in lego privabljal tudi zunanje obiskovalce, t.i. townsterje, in tako soustvarjal interakcijo notranjega in zunanjega sveta. V njem se bodo izvajale delavnice, npr. tečaj joge ali naredi-si-sam, in koncerti.

Več informacij najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...