Pologi::Med EP v nogometu Eifflov stolp z dodatno ponudbo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Med EP v nogometu Eifflov stolp z dodatno ponudbo

Avtor t-lab2
Datum
28. junij 2016
Tip
Novica

Evropsko prvenstvo v nogometu v Franciji je že v polnem teku in vsi, ki redno gledate tekme, ste na zaslonih ob igriščih morda opazili oglaševalca HomeAway. Gre za posrednika zasebnih sob, ki je bil na trgu precej pred danes bolj znanim in večjim AirBnB-jem. Za promocijske namene pa so si med EP zamislili nekaj inovativnih prijemov.

Tako so v Eifflovem stolpu konferenčno dvorano preuredili v dvosobno stanovanje v velikosti 185 m2, ki so ga prek natečaja oddali štirim skupinam oseb, vsaki za eno noč. Nagrajenci so morali odgovoriti na vprašanje, kaj bi počeli, če bi bilo stanovanje za eno noč njihovo. Poleg prenočitve v pariški znamenitosti jim dodatne tri noči v francoski prestolnici, potne stroške in kulinarična doživetja krijejo partnerji natečaja.

Dodatno so pri HomeAway razpisali še dva natečaja, enega za ogled nogometnih tekem v stanovanju in drugega za VIP obisk stolpa, na svetovni dan joge pa so organizirali tudi prvi tečaj joge v Eifflovem stolpu. Le kaj še sledi do konca prvenstva?

Več info.

Foto: homeaway.com

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...