Pologi::Avtokampidirekt išče partnerja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Avtokampidirekt išče partnerja

Avtor t-lab2
Datum
2. februar 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Aplikacija Avtokampidirekt je pripomoček za lastnike avtokampov, ki so nas spodbudili, da se lotimo njenega razvoja.

Lastniku kampa aplikacija ponuja boljši pregled nad zasedenostjo, manj birokracije, manjše stroške tiskanja načrtov in hitrejšo odzivnost. Zasedenost je mogoče upravljati tako na podlagi parcel kot tudi conske razdelitve.

Obiskovalec lahko v aplikaciji pridobi informacije o zasedenosti kampa v realnem času, slike posameznih parcel, možnost izbire in povpraševanja za točno določeno parcelo itd.

Iščemo partnerja za distribucijo na območju bivše Jugoslavije in EU. Na območju, za katerega iščemo partnerja, je vsaj 30.000 potencialnih kupcev. 

 

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...