Pologi::Na Nizozemskem odprli peščeni hotel

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Na Nizozemskem odprli peščeni hotel

Avtor t-lab2
Datum
27. oktober 2015
Tip
Novica

Festival peščenih skulptur na Nizozemskem je letos dobil posebno noto, saj so izdelovalci po vzoru ledenih gradov s Švedske in Finske postavili peščeni grad v naravni velikosti, v njem pa opremili še pravo hotelsko sobo.

Nastanitev v peščenem gradu je požela veliko zanimanja. Soba, opremljena s posteljo in kopalnico, se je prodajala po 150 evrov na noč in bila ves čas trajanja festivala razprodana. Zand hotel naj bi se ponovno odprl prihodnje leto, poleg nizozemske pa bo obogatil tudi nemško in britansko turistično poletno ponudbo.

Več informacij in fotografij najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...