Pologi::Financiranje start-up podjetij z do 200.000 evri

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Financiranje start-up podjetij z do 200.000 evri

Avtor t-lab2
Datum
25. avgust 2015
Tip
Energija
Ponujam

1. septembra se začenja serija desetih roadshow dogodkov po vsej Sloveniji, z njo pa tudi nov krog financiranja start-up podjetij s 75.000 € ali 200.000 € semenskega kapitala.

Jesenska razpisa za produkta Slovenskega podjetniškega sklada SK75 in SK200 inovativnim start-upom omogočata pridobiti 75.000 € konvertibilnega posojila ali 200.000 € javne lastniške investicije ter vključitev v pospeševalniška programa Start:up Geek House in Go:Global Slovenia.

Zadnji rok za oddajo prijav v pred-selekcijski postopek za oba produkta je četrtek, 10. september, na roadshow dogodkih pa boste dobili vse informacije o tem, kako in zakaj se prijaviti ter nasvete in izkušnje start-up podjetnikov, ki so že prejeli investicijo Slovenskega podjetniškega sklada.

Več informacij TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...