Pologi::TripAdvisorjev certifikat odličnosti v Kopru

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

TripAdvisorjev certifikat odličnosti v Kopru

Avtor t-lab.slo
Datum
23. junij 2015
Tip
Ideja
Ponujam
Priljubljena spletna platforma za popotnike – Tripadvisor je koprski katedrali in zvoniku podelila certifikat odličnosti.
Spletna stran Tripadvisor velja za eno najbolj priljubljenih strani popotnikov z vsega sveta, mesečno jo obišče več kot 315 milijonov uporabnikov, ki na podlagi svojih izkušenj pomagajo sooblikovati sezname najboljših hotelov, najlepših plaž, restavracij, turističnih znamenitosti in drugega. Na seznamu letošnjih zmagovalcev, ki so prejeli Tripadvisorjev certifikat odličnosti, sta se znašla tudi koprska katedrala in njen zvonik, ki sta bila s strani turistov ocenjena z oceno 4,5 (od možnih 5). Obiskovalci na omenjeni spletni strani v svojih komentarjih izpostavljajo predvsem čudovit pogled z zvonika na okolico.
 
V Mestni občini Koper se Tripadvisorjevega certifikata odličnosti veselijo in ga dojemajo kot še eno priznanje za ves trud in delo, ki ga zadnja leta vlagajo v razvoj mesta in njegovega turističnega utripa. 
Med drugim je TripAdviser certifikat odličnosti podelil tudi Hotelu Kubo v Ljubljani, slapu Kozjak na Kobariškem, Tolminskim koritom, Škocjanskim jamam, Postojnski jami, Antonijevem rovu v Idriji, Kobilarni Lipica in drugim.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.slo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...