Pologi::T-lab: Končno poročilo o analizah in izkušnjah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab: Končno poročilo o analizah in izkušnjah

Avtor t-lab
Datum
16. april 2015
Tip
Novica

Končno poročilo o opravljenih analizah in izkušnjah s projektom T-lab predstavlja skupek dokumentov oz. delov dokumentov, ki so nastali v času izvajanja projekta. Namen nastanka dokumentov je bil na eni strani analiza in pregled stanja ter priprava smernic in ukrepov za izvajanje projekta. Dokumenti so nastali v različnih časovnih obdobjih. Nekateri dokumenti so se dopolnjevali, drugi so ostali nespremenjeni, zato je ob vsakem naslovu označeno leto nastanka oziroma zadnje spremembe dokumenta. Dokumente so pripravili posamični partnerji projekta oziroma zunanji izvajalci za posamične partnerje, zato smo ob vsakem poglavju označili partnerja, ki je pripravil dokument.

Dokument je dostopen na tej povezavi.

Namen projekta Laboratorij turističnih priložnosti obmejnih regij Slovenije in Italije (T-lab) je spodbuditi inovativne pristope, storitve, procese in produkte v turizmu ter na ta način povečati konkurenčnost regije in prepoznavnost njene turistične ponudbe. Glavni cilji projekta so: vzpostavitev čezmejnega portala www.tourism-lab.eu, središča za mreženje in izmenjavo informacij o novih/inovativnih turističnih projektih ter o možnostih povezovanja sedanje turistične ponudbe; podpora pri nastanku novih projektov v turističnem sektorju; spodbujanje delujočih ponudnikov pri uvajanju inovativnih pristopov, storitev, procesov in produktov v turizmu ter povezovanje podjetij v programskem območju in spodbujanje skupnega trženja ter oblikovanja turističnih produktov.
 
Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...