Pologi::StarT-lab: brezplačna delavnica in mreženje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

StarT-lab: brezplačna delavnica in mreženje

Avtor t-lab
Datum
6. februar 2015
Tip
Energija
Ponujam

Primorski tehnološki park v okviru projekta T-lab organizira brezplačno delavnico za start-up podjetja v turizmu ter podjetja, potencialne podjetnike, študente in ostale, ki jih zanima množično financiranje, iskanje investicije preko platforme TravelStarter ter priložnosti v okviru svetovne razstave Expo Milano 2015.

Delavnica bo v četrtek, 19.2.2015, med 9.45 in 12. uro v Primorskem tehnološkem parku (Šempeter pri Novi Gorici).
 
Natančen program delavnice je v priponki. Udeležba na delavnici je breplačna, prijave pa obvezne. Prijavite se TUKAJ.
 
Dodatno vas vabimo k včlanitvi v novo mrežo StarT-lab, ki bo povezovala različna turistična podjetja in nosilce turističnih idej z namenom pretoka informacij in izkušenj ter sodelovanja. Člani boste lahko koristili brezplačno začetno svetovanje za preverbo ideje (max. 2 uri) v izvedbi svetovalca PTP, na e-pošto prejemali informacije o priložnostih za podjetja in podjetnike ter svoje kontaktne podatke objavili na spletni strani www.tourism-lab.eu.
 
Izjava za pristop v mrežo je v priponki. Oddate jo lahko v sken obliki na e-naslov maja.vidic@primorski-tp.si ali na dan delavnice. Sodelovanje v mreži je brezplačno in neobvezujoče za podjetja in nosilce turističnih idej.

 

Oznake
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...