Pologi::Velnes za moške Dionizij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Velnes za moške Dionizij

Avtor DenisG
Datum
18. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Predstavljam svojo diplomsko nalogo, ki je napisana kot trženjski načrt, ki je po mojem mnenju izvedljiv. Naslov diplomskega dela je: Oblikovanje in trženje velneške ponudbe za moške v dnevnem velneškem centru Dionizij.

Naj še poudarim, da je ideja velneškega centra za moške lastna.

V diplomskem delu je predstavljen trženjski načrt o velneški dejavnosti, ki je konkretiziran s trženjskim načrtom za dnevni velneški center Dionizij. V diplomskem delu sta največkrat uporabljeni metodi deskripcija in kompilacija. Pred samim načrtovanjem dnevnega velneškega centra Dionizij je bilo najprej treba opredeliti in raziskati teoretične pojme, ki zajemajo velnes: kaj je velnes in velneška dejavnost ter velneška ponudba, kakšni so trendi v ponudbi za moške ter predstavitev primera dobre prakse iz tujine. Temu sledi teoretični del, ki opredeljuje pojme s področja trženja: kaj je trženjsko načrtovanje, procesi pri oblikovanju novih storitev in opis treh aspektov trženjskega načrtovanja – analitični del, strateški del ter taktični del. Teoretičnemu sledi empirični del, kjer je izdelan trženjski načrt. V analitičnem delu je opisano makro in mikrookolje, v strateškem delu je opredeljena ciljna skupina ter v taktičnem delu je po metodi 7P predstavljen trženjski splet. V trženjskem spletu so opisane storitve in proizvodi, ki bodo ponujeni v velneškem centru. Opredeljena je tudi prodajna politika in politika prodajnih cen, tržno komuniciranje ter procesiranje, ljudje in fizični dokazi. Sledi še zadnji del diplomskega dela, kjer je predstavljena primarna raziskava. Predstavljenih je pet hipotez, ki so s pomočjo anonimnega vprašalnika potrjene ali ovržene.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja DenisG.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...