Pologi::Sredstva EU za inovativne MSP-je

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sredstva EU za inovativne MSP-je

Avtor t-lab
Datum
18. november 2014
Tip
Energija
Ponujam
V sredo, 19. novembra, bo v rostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana, potekal informativni dan, na katerem bosta predstavljena dva razpisa Obzorja 2020, ki podpirata inovacijske aktivnosti malih in srednje velikih podjetij: SME Instrument in Fast Track to Innovation.
 
Dogodek je namenjen predvsem malim in srednje velikim podjetjem z zrelimi tehnološkimi in netehnološkimi inovacijami, ki jim manjka še zadnji korak za prodor na trg.
 
Na razpisu pa lahko sodelujejo tudi podjetniška združenja, univerze, raziskovalni instituti, velika podjetja, javna uprava, končni uporabniki in ostali partnerji, ki prispevajo h komercializaciji inovacij malih in srednje velikih podjetij.
 
Predstavili bodo oba razpisa, uspešnost slovenskih prijaviteljev, predloge ocenjevalca pri pripravi projektnih predlogov ter podporno okolje, ki je na voljo malim in srednje velikim podjetjem pri pripravi predlogov.
 
Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.
 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...