Pologi::Primeri motiviranja zaposlenih

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Primeri motiviranja zaposlenih

Avtor ingrid
 
Datum
9. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Na spletni strani T-LABA sem zasledila izziv, ki je pritegnil mojo pozornost, zato sem se tudi prijavila na natečaj in poskušala najti primerne rešitve. Izziv se mi je zdel zanimiv, saj menim, da je motivacija zaposlenih eden izmed ključnih faktorjev za uspešno poslovanje hotela. Zaposleni so tisti, ki gostom produkt oz. storitev prodajo, in v veliki meri je od njih odvisna kakovost storitev, posledično pa tudi zadovoljstvo gosta.  V nadaljevanju si lahko preberete tudi rešitve motiviranja zaposlenih v hotelu. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ingrid.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...