Pologi::Raziskujmo z buggyji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Raziskujmo z buggyji

Avtor maja.bertoncelj
 

Natečaj : Izziv 17: Istrski cestni buggy

02.10.2014
Datum
26. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Buggyje bi predstavili Slovencem in jih popeljali na enkratno izkušnjo v njihovem življenju. S temi enkratnimi avtomobilčki bi se popeljali po stranskih poteh, obali, gozdovih, pesku, kamor koli bi želeli. Brezskrbno in varno.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja maja.bertoncelj.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...