Pologi::Motiviranje zaposlenih

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Motiviranje zaposlenih

Avtor any***
 
Datum
4. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Vsi vemo, da se zaposlene lahko najlažje in najučinkovitejše motivira z denarjem. Vendar se v današnjih časih že tako srečujemo z zniževanjem plač, tako da ta finančni motivator skorajda ne pride več v poštev. V nadaljevanju so tako predstavljeni nekateri nefinančni motivatorji, ki ne zahtevajo veliko, da se zaposlene spodbudi k boljšemu delu.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja any***.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...