Pologi::T-lab zaključna konferenca - program

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab zaključna konferenca - program

Avtor t-lab
Datum
16. oktober 2014
Tip
Novica

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji projekta T-lab 23. 10. 2014 v Portorožu organizira zaključni dogodek projekta T-lab z naslovom: Inovativnost in čezmejno sodelovanje - priložnosti za razvoj turizma.

Datum: četrtek, 23.10.2014
Urnik: začetek ob 10.00 – zaključek ob 15.30
Lokacija: Portorož, Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije – Turistica, Obala 11a, 6320 Portorož / soba 201

V prvem delu dogodka, ki smo ga poimenovali Od ideje do izvedbe, bomo predstavili pozive in pobude za spodbujanje razvoja inovativnosti v turizmu. Gostili bomo svetovalca, ki bo z nami delil izkušnjo svetovanja podjetjem in posameznikom v sklopu poziva T-lab Snovalec, in predstavili primer inkubiranja turističnih idej, kot so ga izvedli v Ferrari.

Mreženje in povezovanje bo osrednja tema drugega dela dogodka. Z nami bosta Walter Filiputti, predsednik konzorcija za povezovanje kulinarične ponudbe v Furlaniji Julijski Krajni, in Tamara Kozlovič, vodja mednarodnega festivala sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra. Predstavili bomo tudi izkušnjo povezovanja ponudnikov iz Slovenije in Italije, ki v mreži skupaj razvijajo produkte na temo prve svetovne vojne, in primer mreženja ponudnikov v pokrajini Benetke.
 
Sledila bo okrogla miza z naslovom Iz tradicije v inovacijo. Gostje iz Slovenije in Italije bodo z nami delili zgodbo o tem, kako so z inovativnimi pristopi ustvarili turistične produkte, ki temeljijo na tradiciji. Z nami bodo med drugimi: Martin Jezeršek (Jezeršek gostinstvo), Michela Predan (Razpršeni hotel Albergo Diffuso Valli del Natisone) in Katja Roš (Nebesa).
 
Zadnji sklop bo namenjen mreženju in vzpostavljanju novih vezi med udeleženci.
 
Celoten program dogodka je v priponki.
 
Delavnica bo potekala v slovenskem in italijanskem jeziku. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.
 
ZARADI ZAPONITVE PROSTIH MEST SO PRIJAVE NA DOGODEK ZAKLJUČENE IN JIH NE SPREJEMAMO VEČ.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...