Pologi::Konferenca: Slovenia Youth to Business Forum

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Konferenca: Slovenia Youth to Business Forum

Avtor t-lab
Datum
14. oktober 2014
Tip
Energija
Ponujam
AIESEC Slovenija 21. oktobra na Gospodarskem razstavišču v sklopu Študentske arene organizira konferenco »Slovenia Youth to business forum«. Dogodek povezuje mlade s poslovnim svetom in omogoča prenos znanja in idej. Konferenca udeležencem ponuja brezplačne delavnice, vodene s strani podjetij, zasnovane na timskem delu in na praktičnih študijskih primerih. Skozi delavnice in okroglo mizo se mladi seznanijo z aktualnimi in realnimi situacijami v podjetjih, slednja pa vzpostavijo pristen stik z bodočo generacijo zaposlenih.
 
Rdeča nit letošnjega Y2B dogodka je Creativity for Success in Business, saj je  glavni namen organizatorjev spodbuditi mlade k realizaciji njihovih poslovnih idej in pridobitvi izkušenj v podjetništvu. Zaključek konference bo obeležen z okroglo mizo z gosti: g. Matej Knific (Imperial Luxury Travel Solutions); ga. Stella Krošec (Equa), g. Ales Cantarutti (GZS) in g. Jaka Lindič (Ekonomska fakulteta); okroglo mizo bo povezoval g. Blažej Kupec iz častnika Finance.
 
Več informacij o dogodku lahko najdete TUKAJ. Udeležba je brezplačna, prijave pa zbirajo do 17. oktobra oziroma do zapolnitve mest na delavnicah.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...