Pologi::Vtisi na spletu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vtisi na spletu

Avtor JernejSorn
 

Natečaj : Izziv 05: Vtisi na spletu

02.10.2014
Datum
27. november 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Treba je posodobiti vse nosilce informacij. Na spletnih straneh, letakih... kjer se storitev trži, se vključi direktna povezava na strani, ker bi radi dobili povratno informacijo.

Vsi izvajalci storitev se zavedajo pomena povratnih informacij. Vse, ki nudijo storitev, je treba izobraziti, da povabijo ljudi k spletnemu feedbacku.

Gostje ob rezervaciji dobijo avtomatski e-mail s potrditvijo o plačilu in povabilu k temu, da oddajo svoj glas.

To lahko naredite tudi dan po odhodu gostov. Pošljete jim e-mail z zahvalo in povabilo k spletnemu feedbacku.

Enkrat mesečno med ljudmi, ki so oddali svoj glas, izžrebate nagrajenca. Nagrada naj bo popust pri storitvi, ki jo ponujate.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja JernejSorn.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...