Natečaji::TRENDI, mreža za energetsko učinkovitost v turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

TRENDI, mreža za energetsko učinkovitost v turizmu

Avtor t-lab
6. oktober 2014
Energija
Ponujam

Mreža TRENDI – Tourism, Renewables, Energy efficiency and Domotics cross-border Innovation Network je nastala v okviru projekta T-lab s ciljem razvoja skupnih pobud in ukrepov za krepitev zmožnosti turističnih podjetij ter širjenja inovacij v turističnem sektorju.

TRENDI namerava krepiti sodelovanje ter širiti informacije in obvestila v zvezi z rabo obnovljivih virov energije in izvajanjem energetske učinkovitosti v turističnih objektih, kot na primer z avtomatizacijo struktur in domotskih tehnologij, uporabnih na področju turizma in gostinstva.

Sodelovanje v mreži je brezplačno in podjetjem ne prinaša obveznosti. Za včlanitev v mrežo kontaktirajte Znanstveni in tehnološki park AREA Science Park: t-lab@area.trieste.it.

ČLANI MREŽE SO:

obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Natečajni pologi
  • Hotel Pittisi
  • Hotel San Giustoi
  • Hotel Sami
  • Gostilna Paradisoi
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...