Pologi::MITO, mreža za krepitev promocije v turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

MITO, mreža za krepitev promocije v turizmu

Avtor t-lab
Datum
6. oktober 2014
Tip
Energija
Ponujam

Mreža MITO – Marketing on the Internet to promote cross-border TOurist facilities je nastala v okviru projekta T-lab s ciljem razvoja skupnih pobud in ukrepov za krepitev zmožnosti turističnih podjetij s prisotnostjo na spletu in lažjem prepoznavanju destinacije v turističnem sektorju.

MITO namerava krepiti sodelovanje predvsem z izmenjavo informacij in novosti s poudarkom na uporabi orodij in  spretnosti, potrebnih za učinkovito prisotnost na spletu, in pomembnostjo interakcije z realnim okoljem destinacij prek državnih mejah.

Sodelovanje v mreži je brezplačno in podjetjem ne prinaša obveznosti. Za včlanitev v mrežo kontaktirajte Znanstveni in tehnološki park AREA Science Park: t-lab@area.trieste.it.

ČLANI MREŽE SO:

Agriturizem Borg da Ocjs
Gostilna Paradiso
Hotel Pittis
Hotel Roma
Hotel Rosapineta
Hotel Urban
Planinska koča Julius Kugy
Residence Ca'Laguna

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...