Pologi::Evropska komisija objavila nov razpis za turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Evropska komisija objavila nov razpis za turizem

Avtor t-lab
Datum
26. avgust 2014
Tip
Energija
Ponujam

Evropska komisija je objavila nov poziv za spodbujanje mednarodnega povezovanja in razvoja produktov kulturnega in dostopnega turizma.

Poziv je sestavljen iz dveh tematskih sklopov. Sklop A zajema projekte sodelovanja v podporo transnacionalnemu turizmu, vezanemu na evropsko kulturno in industrijsko dediščino, sklop B pa spodbuja podjetništvo in upravljanje na področju dostopnega turizma.

Rok za oddajo elektronskih prijav je 21. oktober 2014.

Več informacij najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...