Pologi::Podjetniški dnevnik št. 22

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Podjetniški dnevnik št. 22

Avtor t-lab
Datum
24. julij 2014
Tip
Novica

V 22. številki T-lab Podjetniškega dnevnika* preberite:
Nataša Gočen: 20 km pred Santiagom
Staša Mesec: Dnevnik naših gostov
Andrej Zalokar: Presenečenja so se začela

Naslednja številka bo objavljena v četrtek, 7. 8. 2014.

*T-lab Podjetniški dnevnik je dnevnik, v katerem vam bodo trije T-lab Snovalci (Andrej Zalokar, produkt Rekreatur International; Nataša Gočen, Odkrivajmo Slovenijo z izleti v neZNAno in Staša Mesec, Mravljišče Robidišče) vsaka dva tedna zaupali, kaj zanimivega se jim pri uresničevanju ideje dogaja, kaj novega so prebrali, odkrili, izvedeli, misli, ki se jim bodo utrnile, ovire, na katere bodo naleteli, in rešitve, ki jih bodo poiskali.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...