Pologi::20 km pred Santiagom

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

20 km pred Santiagom

Avtor t-lab
Datum
24. julij 2014
Tip
Znanje
Ponujam
Danes je sreda in jutri, 24. 7., je na vrsti Santiago. Pripravlja se veliko praznovanje z ognjemetom in plesanjem na ulicah. Dan za tem pa sledi velika cerkvena ceremonija.
 
Danes se je naš Camino združil s francoskim, in kar naenkrat se je čar Camina razblinil. Ostala je samo še dolga procesija turistov brez žuljev in bolečih nog, ki se bodo jutri skupaj z nami podali na romanje v Santiago. Ampak čez dva dni bom praznično obleko ponovno zamenjala za pohodno in se še za pet dni podala na enega najlepših delov poti (Camino Finestere), ki ga večina izpusti oziroma do tja namesto pohodnih čevljev uporabi avtobus. Na koncu sveta bom tako na obali nabrala jakobove školjke, se okopala v Atlantiku, na pečini zažgala obleko, ki jo nosim na Caminu, in počakala, kako se bo sonce skrilo v Atlantiku. In naslednji dan naj bi se zbudila kot nova oseba. No, vsaj legenda o potovanju na konec sveta pravi tako ;).
 
Buen Camino.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...